21 april 2007
13:00

BK Walldia

Referat: Haverdals IF - BK Walldia

På lördagen så åkte vi till Haverdal för första bortamatchen för säsongen. Matchen började på allra sämsta sätt. De första 20 minutrarna såg det ut som om vi inte vaknat ordentligt den morgonen för Haverdal fick göra precis som de ville på planen och kunde också göra tre mål på denna perioden innan vi insåg att matchen har börjat. För därefter så är det vi som håller i tacktpinnen och dominerar totalt resten av matchen, framförallt i andra halvlek där de bara ett par enstaka gånger kommer över mittlinjen. Trots detta spelövertag och mängder med chanser så lyckas vi inte med att få in bolluslingen mer än en gång när Johan Green placerar bollen bredvid målvakten. Slutresultatet skrevs till slut till 3-1, vilket inte direkt som kan sägas vara rättvist men det gäller och göra mål och det gjorde Haverdal men inte vi. Vi ska ändå ta med oss det att vi aldrig vek ner oss i matchen och gör en fullt klart godkänd andra halvlek förutom att vi inte gör fler mål. Nu får vi se till att göra 90 bra minuter nästa match mot Getinge.